Voorstelling Kinderboekenweek

De kinderen van groep 1-2 van de drie scholen in Haastrecht hebben afgelopen vrijdag 6 oktober een ‘griezelvoorstelling’ bijgewoond. Griezelen is natuurlijk het thema van de Kinderboekenweek.

De voorstelling ging over het boek ‘krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….. okodil’.  De krokodil, bestaande uit een aantal kinderen, wilde de volgende dieren laten schrikken: een ooievaar, een nijlpaard, een kikker en de libelle. Dit lukte niet altijd. Op sommige momenten hadden de dieren het door.

De dieren maakten ook mooie geluiden waar wij bij moesten helpen. We zagen een hele mooie ‘geluidenkar’. Met onze handen en voeten konden we ook met allerlei hulpmiddelen aan en op de kar geluiden maken. Aan het einde van de voorstelling mochten wij allemaal even oefenen met de geluidenkar en allemaal een instrument bespelen.

Klik HIER voor de foto’s.