Sinterklaasfeest 2016

Sinterklaas3_bewerkt-1Vriezend weer….een blauwe lucht en een fraai zonnetje en……………. 5 december ! Sinterklaas komt op bezoek.

Ook dit jaar weer op onze school. In spanning stonden alle kinderen op het plein te wachten. Hij zou toch wel komen? Ja hoor, daar zien we een paar Pieten in een bakfiets aan komen rijden. De Sint is ook al in zicht. “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht..” zongen we uit volle borst.

In de aula van de school heeft de Sint genoten van optredens van de kinderen uit de onderbouw. De oudere kinderen vierden het feest met eigen gemaakte surprises. Elke jaar weer even mooi.

Het was een super gezellige dag. Wat fijn dat er zoveel ouders hebben geholpen. De Sint heeft echt genoten. “Volgend jaar kom ik zeker weer,” heeft hij ons verteld.

We hebben leuke foto’s van het feest gemaakt. Klik hier om deze te zien.