Sinterklaas

5 december was het op de Catharinaschool een feestelijke dag, want uiteraard kregen wij ook een bezoekje van Sinterklaas en de Pieten. Dit keer maakten ze het wel erg bont, want ze kwamen aan met een boot, op een kar en voortgetrokken door een tractor.

Meester René heeft eens even nagevraagd hoe dat nou allemaal kwam. Het bleek dat Sint en de Pieten waren vastgelopen in een polderslootjes toen zij per boot de Catharinaschool wilden bezoeken. Boer Wim heeft hen uit de sloot getakeld en naar de Catharinaschool gebracht zodat we daar samen met de andere scholen Sinterklaas zijn verjaardag konden vieren.

De groepen 1 t/m 4 mochten bij Sinterklaas op bezoek in de aula, daar konden we allemaal ons optreden doen en een praatje maken met Sinterklaas en de Pieten.

De groepen 5 t/m 8 hebben elkaar surprises gegeven. De een nog mooier, grappiger of groter dan de ander. Daarbij werden uiteraard ook de bijbehorende gedichten gelezen.

De pieten kwamen nog even bij alle klassen op bezoek om cadeaus te geven.
In de kleine pauze kregen de kinderen wat te eten en te drinken namens de ouderraad.

Tot slot hebben wij Sinterklaas uitgezwaaid, het was weer een top dag.
Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto’s.