Sinterklaas

Eindelijk was het zo ver! Op vrijdag 4 december zaten de kinderen vol spanning te wachten op Sint en zijn Pieten en hadden er heel veel zin in.
Een andere aankomst dan gewend, maar zeker niet minder leuk! Er stonden ineens vreemde pakketjes op het plein, een PostNLbusje met nog een pakje en een verdwaalde Sint uit de Vlisterstroom. De Pieten werden per post bezorgd!
Na een warm welkom voor de Sint en de Pieten, mochten de kinderen van groep 1 t/m 4 hun dansmoves laten zien in de aula. En wow, die hadden ze zeker! Als mooie afsluiter de kadootjes mee naar de klas, lekkers om te eten en drinken en met een gezellig Sinterklaasmuziekje op samen uitpakken. Wat zijn ze weer verwend, bedankt Sinterklaas en Pieten!
De kinderen van groep 5 t/m 8 hebben allemaal hun best gedaan om een mooie surprise voor een ander te maken. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten.

Klik op onderstaande foto om meer foto’s te bekijken.