Schoolkamp groep 8

Groep 8 is op schoolkamp. Donderdagmiddag/avond 31 mei is het team van de Catharinaschool op bezoek geweest. Altijd reuze gezellig.

Onderweg een flinke file, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt met een heerlijke maaltijd, door de kinderen verzorgd. Tomatensoep, gehaktballetjes, geabkken aardappelen, sla en een heerlijk toetje na. We hebben echte koks in groep 8. Daarna het ‘Moordspel’. Wie heeft de moord in het pretpark gepleegd? Is dat de kassajuffrouw, de dame van de poffertjeskraam, Arie van de schiettent of Sjakie van de plantsoenendienst? de winnaars van het spel zijn op de foto gezet. Die zien we later.

Het team en de kinderen hebben genoten van dit leuke spel. Natuurlijk verschijnen straks veel meer foto’s van dit leuke kamp op onze website.

Voor een kleine impressie van ons bezoek aan het schoolkamp….klik HIER.