Project Gezondheid en sport

Na de meivakantie zijn we gestart met het project ‘gezondheid en sport’. Een werkgroep bestaande uit leerkrachten van onze drie scholen in Haastrecht, onder leiding van juf Liäne, heeft een geweldig programma samengesteld.

Maandagochtend is het project officieel van start gegaan met het lopen van de Daily Mile in het bos. Goed voor de conditie! De oudste kinderen hebben de kleintjes begeleid. Hand in hand werd het parcours afgelegd.

De school heeft ook bezoek gehad van topsporter Ronald Hertog.  Ronald Hertog heeft tijdens de Paralympische Spelen in Rio (2016) een mooie zilveren medaille verspringen gewonnen. Hij wist de kinderen te boeien met zijn verhaal. Natuurlijk werden er veel vragen gesteld.

Er zijn ook een paar foto’s van het hardlopen in het bos. U kunt ze hier zien.

Ronald Hertog vertelt hoe hij met zijn kunstbeen toch goed kan sporten en…..hij laat zijn zilveren medaille zien.