Pietengym

4 dec was voor de groepen 1 t/m 5 een speciale ochtend. Ze gingen allemaal oefenen voor een echt pietendiploma. De gymzaal stond helemaal vol met klim en klautermateriaal inclusief oefencadeautjes. Juf LiƤne had van Sinterklaas de vraag gekregen of de kinderen hulppiet wilde worden. Ze zagen er allemaal prachtig uit in een pieten- of sinterklaaspak en gingen gelijk aan de slag met het oefenen van alle moeilijke onderdelen. Over het dak lopen, schoentjes vullen, door de schoorsteen kruipen en pakjes gooien. Ze kregen zelfs nog bezoek van 2 echte Pieten. Deze Pieten hadden het erg naar hun zin met de kinderen en ze vonden dat ze allemaal talent hadden. Alle kinderen mogen hulppiet worden bij Sinterklaas! Het was een erg gezellig ochtend!