Pietengym

Het is al weer even geleden maar op vrijdag 29 november hadden de kinderen van groep 1 t/m 4 pietengym. Dit was in de gymzaal bij juf Lïane.
De kinderen mochten verkleed komen en gingen daarna aan de slag met de gym. Opeens kwam er een piet binnen steppen, maar die was op zoek naar zijn andere piet.
Toen alle kinderen heel stil waren, hoorden we de piet snurken. Maar waar was piet dan toch?
De kinderen gingen zoeken en uiteindelijk vonden zij de piet in het hok tussen alle ballen. Piet werd wakker gemaakt, daarna ging de gymles verder samen met de pieten.
Aan het einde van de les hebben de kinderen en de gymjuf + gymmeester allemaal een pietendiploma verdient. Juf Liane en meester Lucas moesten hier nog wel een kunstje voor doen, maar dat hebben zij super goed gedaan! Bedankt voor de leuke gymles juf Lïane, meester Lucas en pieten.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto’s.