Paasviering 2017

Donderdag 13 april hebben we met alle kinderen het Paasfeest gevierd.

’s Middags om half 2 hebben alle klassen zich in de aula van de school verzameld. Pater Leo Bos was ook aanwezig en heeft de Paasviering geleid. Natuurlijk heeft pater Bos het verhaal van Pasen verteld en alle groepen hebben een voorbede uitgesproken, waarna een kaars werd aangestoken.

De Paasviering werd bijgewoond door vaders en moeders en sommige opa’s en oma’s.

Na de Paasviering konden de kinderen in de klas genieten van een heerlijke High Tea. Onze Ouderraad had hiervoor gezorgd. Wat zag dat er allemaal lekker uit. En…het was ook lekker. Ouderraad…heel erg bedankt.

Na deze middag allemaal naar huis om in het weekend het Paasfeest thuis te vieren. Met familie en vrienden. Eieren zoeken en deze schilderen. Elke jaar weer erg leuk.

We hebben een paar foto’s van de Paasviering op school.

Klik op de Paashaas om  de foto’s te zien.