Onthulling logo

Op de eerste dag van het schooljaar hebben we onze  nieuwe huisstijl bekend gemaakt. Het naambord van de school met het fraaie logo is onthuld door Fleur Rietveld en Mike van Verseveld, de oudste en de jongste leerling van onze school.
Het logo is ontwikkeld door grafisch ontwerper Romi Hoogendoorn. Een werkgroep heeft uiteindelijk gekozen
voor dit ontwerp.

Na het onthullen hebben de kinderen allemaal een witte luchtballon met daarop het logo opgelaten. Alle ballonnen zijn richting Duitsland vertrokken. Wij zijn benieuwd waar deze uiteindelijk gevonden worden. Het logo met de clowntjes hebben we na vele jaren trouwe dienst achter ons gelaten.

Het logo, de kleuren en de beeltenis hebben natuurlijk een betekenis. Zo staan de verschillende kleuren o.a. voor rust, creativiteit, organisatie en plezier. De kinderen in het logo geven aan dat ze samenwerken prettig vinden.
Verder willen wij als school sprankelen. Het logo moet dit uitstralen.