Logowedstrijd groep 7/8

Groep 7/8 heeft meegedaan aan een tekenopdracht om logo’s te ontwerpen.
De opdracht was om een nieuw logo voor de school te ontwerpen. Natuurlijk niet echt, maar uitsluitend voor de wedstrijd. Immers, we kunnen als klas een gratis uitstapje naar de Efteling winnen!
winnend logo FloortjeAlle kinderen hebben nagedacht over waar de school voor staat en een passend logo ontworpen en getekend.
Er kwamen verrassend veel verschillende logo’s tevoorschijn! Vervolgens is door de klas het winnende logo gekozen:

het logo van Floortje

Op het logo zie je een gekleurde maan met sterren. De kleuren geven aan dat alle kinderen welkom zijn op de Catharinaschool. De sterren geven aan dat ieder kind hier zichzelf mag zijn en mag stralen.
De andere logo’s zijn ook zeker het bekijken waard. Klik hier en dan zijn ze te zien.

Zoals gezegd, het winnende logo doet mee aan een wedstrijd voor een gratis dagje Efteling, georganiseerd door
15 euro logo’s’:  15 euro logo ontwerpen inzending

We zullen zien of het wat wordt.