Leerlingtevredenheid 2018-2019

Wij hebben ook dit jaar weer de sociale veiligheid op onze school gemeten. Vanuit de inspectie is dit ook een verplichting. Niet onbelangrijk, omdat kinderen plezier moeten hebben in het leren, graag naar school moeten gaan en geen last hebben van pesterijen en ander onwenselijk gedrag.
In de klassen besteden wij hier altijd veel aandacht aan. De sociale veiligheid wordt gemeten door het afnemen van een tevredenheidstest in de groepen 6, 7 en 8.
Wij hebben het goed voor elkaar! Wij zijn trots op de uitslag. De kinderen geven de school een rapportcijfer: een 8.8 !
We krijgen antwoord op vragen als: hoe vind je het op school? Heb je een leuke klas? Word je wel een gepest? Ben je tevreden met de uitleg van de juf? Helpt de juf als dat nodig is? Etc. etc. De leerlingen beantwoorden digitaal en anoniem de vragen. De uitslag wordt gepubliceerd op ‘scholen op de kaart”.

Om de uitslag van de vragenlijst te kunnen inzien klikt u hier.