Kleuterinformatie

kleuterinformatieOp deze pagina kunt u een informatieboekje groep 1/2 inzien. Een handig naslagwerkje om een beeld te krijgen van het dagelijkse werk in onze kleutergroep.
Het informatieboekje is bedoeld voor de ouders/verzorgers van onze kleuters en voor de ouders/verzorgers van onze nieuwe leerlingen.

Wij hebben geprobeerd alle relevante informatie in het boekje te verwerken. Toch kunnen wij nog iets vergeten zijn.

Mocht u iets missen of aanvullende opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag. Wij kunnen een volgende uitgave dan aanpassen.

Wanneer u na het lezen van dit boekje nog vragen heeft, kunt u uiteraard bij de klassenleerkracht terecht. Voor meer informatie over de school, kunt u natuurlijk ook onze schoolgids doornemen.

U kunt hier het informatieboekje inzien.