Kinderboekenweek

Woensdag 3 oktober hebben we de Kinderboekenweek geopend. We zongen met elkaar het lied “Kom erbij”. Ook kregen alle groepen een mooi boekenpakket voor in de klas. Daarna gingen de kinderen in tweetallen op speurtocht door de school. Ze zochten bekende vrienden bij elkaar, zoals Woezel en Pip, Bassie en Adriaan en Suske en Wiske. Alle bekende figuren hadden een cijfer en een letter gekregen. Na gepuzzel kwam er een zin uit: Vriendschap is… iedereen hoort erbij! De kinderen hebben heel enthousiast gespeurd én ze hebben elkaar goed geholpen!

In de week van de Kinderboekenweek kwamen er veel vaders, moeders, opa’s en oma’s voorlezen in de groepen. Dit vonden de kinderen erg leuk!

Op woensdag 10 oktober was er een boekenmarkt. Dit was de afsluiting van de Kinderboekenweek.

Klik hier om alle foto’s van de Kinderboekenweek te bekijken.