Kerstfeest op school

Wat hebben we een gezellig Kerstfeest op school gevierd.
Donderdagochtend hebben de kinderen kunnen genieten van een leuke mini-musical. Een verhaal over een man die Jezus wilde ontmoeten. In de hoofdrol meester Stefan, bijgestaan door enkele kinderen. Het koor werd gevormd door groep 8. De liedjes werden natuurlijk door alle kinderen meegezongen.
Voor een impressie van de musical klik hier.

IMG_1971Tegen de avond werden allerlei lekkere hapjes naar school gebracht……het Kerstdiner. Wat een gezelligheid.
In alle klassen waren de tafels gedekt en de kinderen hadden hun mooiste kleren aangetrokken. Een echte Kerstsfeer.
Na het Kerstdiner werd de Kerstviering op het schoolplein afgesloten met een optreden van de Vlisterzangers. Ouders van de drie scholen hebben genoten van gl├╝hwein, hapjes en vers gebakken oliebollen.

Met dank aan alle ouders die geholpen hebben het feest tot een groot succes te maken. Zonder hen was dit nooit gelukt.
Een Kerstfeest om nooit te vergeten!

Voor een reportage van het Kerstfeest klik hier.