Kerst

Donderdag 19 december stond in het teken van kerstmis op school. We begonnen de ochtend met het maken van onze eigen desserts voor het kerstdiner. Zo konden de kinderen in groepjes cakejes versieren, soezenmannen maken, fruitspiesjes maken en een eigen taart maken. Tussendoor werd er alvast voorgeproefd zodat de kinderen wisten of het wel zou smaken voor de avond.

Aan het einde van de ochtend kwam Pater Bos bij ons op bezoek. Hij heeft met ons de kerstviering gedaan. De klassen hadden allemaal een mooie boodschap om een kaarsje aan te steken. Zo stak groep 2 een kaarsje aan voor iedereen die lief is, en stak groep 4/5 een kaarsje aan voor alle kinderen die ziek zijn. Ook mochten een aantal kinderen uit de verschillende groepen een stukje voordragen tijdens de viering. Om 12.00 uur waren de kinderen uit zodat zij zich konden klaarmaken voor het kerstdiner.
Om 17.00 uur kwamen de kinderen in hun mooiste kleding naar school om aan te schuiven bij het kerstdiner. Tijdens het diner kwam zelfs de kerstman samen met Olaf op bezoek. Bedankt voor het mooie cadeau Olaf en de Kerstman.

Na het diner konden de kinderen terug naar hun ouders, zij konden nog een dansje wagen in de disco of gezellig met elkaar iets drinken in de aula.

Kortom een geslaagde kerstvieringsdag op school! Wij willen de ouders bedanken voor hun hulp!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto’s.