Juffen- en meestersdag

Op 15 juni was het dan zover. De juffen en meesters vierden hun verjaardag. Voor alle kinderen van de school.

De ochtend begon met een leuke vossenjacht in het bos. Juf Liäne en juf Denice hadden dit bedacht en georganiseerd. Er waren 15 vossen: Roodkapje, een heks, een aap, een cowgirl, een prinses, een zigIMG_2833aeunerin, een journalist en nog veel meer. We zien ze op de foto’s die op onze website zijn te zien. kinderen liepen in groepjes door het bos….op zoek. Gelukkig waren alle vossen binnen een uur gevonden.

Daarna weer naar school waar in de klassen de juffen en meesters werden verwend met allerlei cadeautjes. Wat een verwennerij. De juffen en meesters werden door de Ouderraad verrast met een mooie bos bloemen.

Het was een supergezellige dag. Dat is zien aan juf Liäne. Een vrolijke lach, omringd met bloemen.

Dank jullie wel lieve kinderen!

Voor leuke foto’s van deze gezellige dag….klik hier.