Groep 7/8 winnaar Kinderpostzegelwedstrijd

Groep 7/8 heeft onder leiding van juf Marleen meegedaan aan de creatieve Kinderpostzegelwedstrijd.
De opdracht was om een filmpje te maken met als titel : “wat kan er allemaal fout kan gaan bij het verkopen van Kinderpostzegels”.cazemier1

Vrijdag 4 november werden de winnaars bekend gemaakt. En ja hoor…….groep 7/8 hoort tot de beste 5 inzendingen van Nederland. In totaal hebben 112 scholen met de wedstrijd meegedaan. Een moeilijke opdracht voor de jury om hier de leukste filmpjes uit te halen.

Om 11.00 uur kregen we belangrijk bezoek. Burgemeester Cazemier van de Krimpenerwaard kwam hoogst persoonlijk de prijs uitreiken. Voor de kinderen een geweldige verrassing. Gespannen gezichten toen de burgemeester het lokaal binnenstapte.
Als prijswinnaar heeft de klas een schoolreis naar attractiepark Duinrell in Wassenaar gewonnen. Wat een feest. In januari horen de kinderen wanneer dit schoolreisje gaat plaatsvinden.cazemier2

Leuk te weten dat de Kinderzegelactie in totaal 9,3 miljoen euro heeft opgebracht. Een geweldig resultaat.We zijn supertrots op alle kinderen die zo hun best hebben gedaan. Met de opbrengst kunnen we heel veel kwetsbare kinderen in Nederland en het buitenland aan een betere toekomst helpen.

Klik hier voor het filmpje.

Op de site van de Kinderpostzegels vindt u ons ook ! Klik hier.