Geslaagde EHBO-avond groep 8

De leerlingen van groep 8 van de 3 Haastrechtse basisscholen hebben EHBO-examen gedaan. Alle kinderen zijn geslaagd en hebben een diploma gekregen.

In de achterliggende maanden hebben de kinderen o.l.v. de Haastrechtse EHBO-vereniging hard geoefend en veel geleerd. Tijdens de afsluiting op dinsdagavond 9 februari hebben de kinderen aan hun ouders mogen laten zien wat ze geleerd hebben. IMG_1433Verbandjes leggen, mitella’s aanleggen, stabiele zijligging, hartmassage, het herkennen van gevaarlijke stoffen……….alles kwam voorbij. Veel vrijwilligers van de EHBO-vereniging hebben geholpen deze avond tot een succes te maken. De kinderen en de ouders hebben genoten. Met dank aan alle vrijwilligers voor alle hulp en onze ouderraad voor de overheerlijke koffie, thee, frisdrankjes en de lekkernij voor de kinderen.

Na de demonstraties werden de diploma’s uitgereikt. En natuurlijk de groepsfoto!

Voor een impressie van de avond klikt u hier.