EHBO

De leerlingen uit groep 8 hebben de afgelopen 20 weken heel hard gewerkt tijdens de EHBO-lessen op de dinsdagmiddag. Met hulp van verschillende vrijwilligers hebben de leerlingen een heleboel geleerd en geoefend met elkaar. Zo is de stabiele zijligging voorbij gekomen, het gebruik van een AED, is er geleerd hoe je bij iemand een verbandje aan moet brengen en nog veel meer. Vorige week maandag 13 januari hebben de leerlingen hiervoor hun examen gedaan en alle leerlingen zijn geslaagd! Super knap gedaan! De avond erna mochten de leerlingen in de aula van de school aan hun ouders laten zien wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben. Ook ouders mochten bijvoorbeeld reanimeren en een verbandje omdoen. En dat was toch nog best lastig….