De Koningsspelen komen er aan!

Op 22 april vinden de koningsspelen weer plaats. Op deze sportieve dag zullen de leerlingen van de groepen 1 t/m 8 op 3 verschillende locaties gaan sporten. Vanwege de grote verschillen in leerlingaantallen bij de groepen hebben we een andere verdeling gemaakt dan voorgaande jaren.

De groepen 1-2-3 zullen op het schoolplein blijven, behalve groep 3 van de Catharinaschool. De groepen 4-5 + groep 3 van de Catharina gaan naar het grasveld van zwembad De Loete.
De groepen 6-7-8 gaan naar de voetbalvelden.

Voor deze dag zijn we opzoek naar hulpouders die een groep of een spel kunnen begeleiden. Vanaf vrijdag 11 maart hangen er bij de groepen 1-2-3 intekenlijsten. U kunt zich op deze lijst aanmelden als hulpouder voor de dag zelf. Wilt u aangeven of u uw eigen kind in een groepje wilt?

Voor de groepen 4-5 en 6-7-8 kunt u zich opgeven bij Liäne Duran via het volgende emailadres:  liane.duran@degroeiling.nl graag aangeven waar u ingedeeld wilt worden.
Uw hulp is hard nodig. Zonder hulpouders kunnen we helaas de dag niet doorlaten gaan. Schrijf daarom 22 april in de agenda en geef u snel op!