Carnaval

Op maandag 4 maart vierden de kinderen van de St. Catharinaschool carnaval. Ook dit jaar was er weer een programma gemaakt voor jong en oud. We begonnen met een modeshow in eigen klas. Vervolgens was er voor de eerste keer ‘St. Catharina got talent.’ Dit was een groot succes. De optredens varieerden van dansen en playbacken tot een eigen turnshow. Voor de jury was het geen gemakkelijke ochtend. Zij gaven alle optredens dan ook een 10+. Aan het einde hebben wij met de hele school & jury nog een keer van links naar rechts gedanst en mochten wij terug naar de klas.
Daar stond een lekker glas (koud) drinken klaar. Dit was wel nodig na de geweldige optredens in de aula. Na het buitenspelen waren de tafels gedekt en konden de kinderen beginnen met het eten van de pannenkoeken.
Wij willen iedereen die gebakken heeft dan ook bedanken voor de heerlijke pannenkoeken!

Klik op onderstaande afbeelding voor meer foto’s.