Afscheid juf Marleen

Vrijdag 10 maart was het dan zover: juf Marleen van groep 7/8 heeft afscheid genomen van haar groep. De juf is zwanger en verwacht in april haar eerste kindje. Ze gaat genieten van haar zwangerschapsverlof.

De kinderen van de groep 7/8 hebben met veel bloemen afscheid van haar genomen. De laatste maanden van het schooljaar staan juf Melissa en juf Lisanne voor de groep. De nieuwe juffen gaan er alles aan doen om het schooljaar tot een goed einde te brengen. Dat zal zeker lukken.

Bij het binnenkomen in de klas moet juf Marleen door een tunnel van kinderen lopen. Daarna kwamen alle kinderen haar bloemen brengen. Marleen heeft samen met de groep een leuke afscheidsmiddag gehad.

Het wordt nog spannend in april : wie van de kinderen heeft de goede naam en geboortedatum van de baby geraden? Wordt het Daan op 20 april of Anne op 24 april ? We zullen het zien. Alle namen en data hangen in de gang van groep 7/8.

Juf Marleen……geniet van de laatste weken van de zwangerschap en veel geluk gewenst!

We hebben nog een paar andere foto’s van deze gezellige middag. Klik hier om deze te zien.