Afscheid juf Annemieke

Juf Annemieke heeft een nieuwe baan gevonden op ’t Carillon in Gouda en heeft afscheid genomen van onze school. Vrijdag 4 maart was haar laatste werkdag.
Met de kinderen van haar groep heeft ze een gezellige ochtend gehad. Er zijn spelletjes gespeeld en ze is door de klas toegezongen. Annemieke is overladen met cadeaus. Veel zaden en allerlei spulletjes voor haar grote hobby: de tuin! Voor alle kinderen had Annemieke een persoonlijke herinnering gemaakt.
Om half 12 kwamen veel ouders haar in de klas een handje schudden. Het schoolteam heeft vrijdagmiddag afscheid van haar genomen. Een mooie vogelverschrikker, behangen met cadeaus en kaarten mocht ze mee naar huis nemen.

Annemieke was voor de Catharinaschool een fijne juf en een betrokken en enthousiaste collega. We zullen haar gaan missen, maar gunnen haar heel erg de nieuwe uitdaging.

Veel plezier met je nieuwe baan Annemieke!

IMG_1527IMG_1521

Voor een kleine impressie van het afscheid klik hier.