Afscheid groep 8

Op 5 juli was het dan zover! De afscheidsmusical van groep 8.

Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes………ze waren er allemaal. De kinderen hadden flink geoefend om zo een schitterende musical op het toneel neer te zetten. De hoge verwachtingen werden waar gemaakt. “Herrie op het eiland!’ Een leuke musical met fraai gezongen liedjes en uitmuntend toneelspel. We hebben er allemaal van genoten.
Afbeelding1Na de musical werden de kinderen in het zonnetje gezet met een persoonlijk gedichtje, een cadeautje, een lied van het schoolteam, een getuigschrift en een bijzonder herinneringsboek van hun basisschooltijd. Na afloop een gezellig onderonsje op het schoolplein met een hapje en een drankje. Wij bedanken de Ouderraad voor hun geweldige hulp.
Het was een bijzonder gezellige avond. Nu lekker vakantie en daarna een nieuwe school. Spannend hoor.

Wij wensen de kinderen van groep 8 een hele fijne schooltijd op het voortgezet onderwijs.

Voorafgaand aan de musical zijn alle kinderen met hun familie op de foto gegaan: een leuk aandenken voor later.
Om deze foto’s allemaal te zien klikt u hier.