Afscheid groep 8

Voor groep 8 was het een bijzonder afscheid. Corona dreigde roet in het eten te gooien.

Gelukkig hebben de kinderen toch een leuke afscheidsavond gehad. Natuurlijk was daar de musical ‘de diamantroof’. Geweldig gespeeld en gezongen.

De zaal was iets minder gevuld (door de 1,5 meter) maar vaders en moeders hebben toch genoten. Een live-stream zorgde ervoor dat veel familieleden thuis hebben kunnen meekijken.

Voordat de musical begon zijn de kinderen met hun ouders op de foto gegaan. Klik op de foto voor alle leuke plaatjes.

In een filmpje vertellen de kinderen over hun ervaringen op school en de nieuwe school waar zij straks naar toe zullen gaan. De leerkrachten hebben ook een bijdrage. Bekijk het filmpje. Klik op het plaatje